Vanaf 25 euro gratis bezorgen
Bestel nu en betaal later met Klarna
0 0,00

ALGEMENE VOORWAARDEN GENTLEMEN WEAR

Algemene Voorwaarden

Textielbedrijf De Arend B.V.
Algemeen Informatie over Textielbedrijf De Arend B.V.
1. Verkoopvoorwaarden
2. Prijs en betaling
3. Levering
4. terugkeer
5. Beschadigde of defecte item (s)
6. Website gebruik
7. Toepasselijk recht en bevoegde rechtbank
8. Neem contact op met Webstore
9. Algemeen


De volgende Algemene voorwaarden (‘Algemene voorwaarden’) zijn geldig tussen u en Textielbedrijf De Arend B.V. (‘Textielbedrijf De Arend B.V. / we ) en zijn van toepassing op al het gebruik van en bestellingen geplaatst op de website www.gentlemenwear.nl/ (‘Website’). Door de website te gebruiken en / of een bestelling op de website te plaatsen, bevestigt u dat u de algemene voorwaarden hebt gelezen en accepteert.
We kunnen de Algemene voorwaarden van tijd tot tijd zonder kennisgeving wijzigen. U bent verantwoordelijk voor het op de hoogte houden van wijzigingen in de Algemene voorwaarden. Houd er rekening mee dat de Algemene Voorwaarden die geldig zijn voor uw bestelling, altijd de Algemene Voorwaarden zijn die gelden vanaf het moment dat u uw bestelling plaatst, en niet een latere versie. U dient een kopie van deze Algemene voorwaarden op uw computer in te dienen.
Toegang tot deze website is toegestaan op tijdelijke basis. We behouden ons het recht voor om de services zonder kennisgeving in te trekken of te wijzigen. We zijn niet aansprakelijk als, om welke reden dan ook, de website op enig moment of voor een bepaalde periode niet beschikbaar is. Van tijd tot tijd kunnen we de toegang tot sommige delen of de hele website beperken.
1. Informatie over www.gentlemenwear.nl
Geregistreerd adres:
Textielbedrijf De Arend B.V.
Nijverheidsweg 9-A
3762 EP Soest
Nederland
Telefoonnummer: +31 (0) 35 6014949
E-mailadres: Info@gentlemenwear.nl
KvK nummer: 31037936
Btw-registratienummer: NL005537897B01
Textielbedrijf De Arend B.V. is bereikbaar van maandag tot en met donderdag, van 08:30 tot 16:30 uur. CET

1. Verkoopvoorwaarden
Door een bestelling te plaatsen, biedt u aan om een artikel te kopen onder de Algemene voorwaarden. Alle bestellingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en bevestiging van de bestelprijs.
3.1 In aanmerking komen om te bestellen
Als u een bestelling wilt plaatsen bij Textielbedrijf De Arend B.V. moet u minimaal 18 jaar oud zijn, een consument zijn (geen wederverkoper) en een geldige creditcard of betaalpas hebben die is uitgegeven door een voor ons acceptabele bank. Wanneer u een bestelling plaatst, verbindt u zich ertoe dat alle gegevens die u ons verstrekt waar en nauwkeurig zijn. Toestemming van de ouders of voogd is vereist voor klanten jonger dan 18 jaar. De naam en het telefoonnummer van de persoon die toestemming geeft, worden in het berichtvak bij de kassa ingevoerd
3.2. Orderbevestiging
Wanneer u een bestelling plaatst op onze website, sturen wij u een e-mail met een orderbevestiging. Houd er rekening mee dat de bevestigingsmail een bevestiging is dat we uw bestelling hebben ontvangen, maar geen acceptatie van uw bestelling. Zodra u bent uitgecheckt en uw e-mail met de orderbevestiging hebt ontvangen, kunnen u wij uw bestelling niet wijzigen, dus zorg ervoor dat alles correct is.


3.3. Acceptatie en verzendbevestiging
Alle bestellingen die u plaatst, zijn onder voorbehoud van acceptatie door ons. Nadat de bestelling is verwerkt, wordt een e-mail met verzendbevestiging verzonden met alle relevante informatie over uw bestelling. De verzendbevestiging is onze acceptatie van uw bestelling.
3.4. Recht om te weigeren
We kunnen naar eigen goeddunken ervoor kiezen om uw bestelling om welke reden dan ook niet te accepteren zonder enige aansprakelijkheid jegens u. Voorbeelden van wanneer we uw bestelling mogelijk niet accepteren, zijn de volgende: Het bestelde product is niet uit voorraad leverbaar; Ons onvermogen om autorisatie van betaling te verkrijgen; De identificatie van een fout in de productinformatie, inclusief prijs of promotie; Als we frauduleuze activiteiten vermoeden; Als verzendbeperkingen van toepassing kunnen zijn op een product. Als we niet in staat zijn om te leveren in overeenstemming met de voorwaarden in de bevestiging, zullen we contact met u opnemen en u de gelegenheid geven om de bestelling te annuleren. Als we de betaling al hebben ontvangen, storten we het bedrag binnen 7 dagen na ontvangst van de geretourneerde artikelen terug.
3.5. Kwaliteit van producten
We streven ernaar om het item op de website zo correct mogelijk te beschrijven. Als gevolg van verschillende beeldacquisitie, weergavetechnologieën of andere technische redenen zijn echter kleine verschillen in kleur en andere variaties in item (s) mogelijk. Textielbedrijf De Arend B.V. kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor dergelijke discrepanties.
4. Prijs en betaling
4.1. Prijs
De prijzen op de website zijn inclusief 21% btw. Prijzen zijn vermeld in Euro (EUR) en zijn exclusief service, betaling of levering. De prijzen op de website kunnen van tijd tot tijd variëren. Textielbedrijf De Arend B.V. is pas aan de prijs gebonden als Textielbedrijf De Arend B.V. de bestelling heeft geaccepteerd door de verzendbevestiging naar u te verzenden. Textielbedrijf De Arend B.V. behoudt zich het recht voor om speciale aanbiedingen of kortingen te allen tijde te wijzigen, beperken of beëindigen. Houd er rekening mee dat de prijzen tussen onze fysieke winkels en de website kunnen variëren.
4.2. Prijswijzigingen
We proberen altijd ervoor te zorgen dat alle prijzen op de website correct zijn, maar fouten kunnen voorkomen. Als we een fout ontdekken in de prijs van een of meer artikelen die u hebt besteld, stellen we u per e-mail op de hoogte van de prijswijziging en geven we u de optie om uw bestelling opnieuw te bevestigen tegen de juiste prijs of de bestelling te annuleren. Als we geen contact met u kunnen opnemen, wordt uw bestelling geannuleerd. Textielbedrijf De Arend B.V. behoudt zich het recht voor om elke bestelling te annuleren voorafgaand aan onze aanvaarding van de bestelling. Als we al een betaling voor een geannuleerde bestelling hebben ontvangen, betalen we u het bedrag van de aankoop terug. We kunnen prijsverschillen met het plaatsen van bestellingen of retouren niet compenseren.
4.3. betalingen
Wij accepteren betalingen met iDeal, PayPal, Visa, MasterCard, Bankcontact / Mister Cash, Giropay en Afterpay. Bij betaling per kaart wordt u gevraagd om het kaartnummer, de geldigheidsduur en de CVC-code. We maken gebruik van MasterCard SecureCode en SSL-codering, die ongeautoriseerde toegang tot kaartgegevens voorkomen. We slaan geen kaartnummers op nadat de transactie is voltooid. Voor meer informatie kunt u ons Privacybeleid bekijken. Alle creditcard / betaalpashouders zijn onderworpen aan validatiecontroles en autorisatie door de kaartuitgever. Als de uitgever van uw betaalkaart de betaling weigert of om welke reden dan ook niet autoriseert, wordt u direct bij het uitchecken op de hoogte gebracht.
4.4. Belasting
Houd er rekening mee dat lokale kosten (douanerechten, omzetbelasting) van toepassing kunnen zijn, afhankelijk van uw regio en lokale douanerechten. De kosten zijn voor uw eigen rekening.
5. Levering
5.1 Verzendgegevens
Wij bieden wereldwijde verzending met behulp van onze partners UPS, PostNL, DPD en DHL. Verzendkosten worden per bestelling toegepast. De exacte verzendkosten zijn afhankelijk van het land waar uw bestelling wordt afgeleverd. Alle pakketten zijn verzekerd en hebben een trackingnummer zodat het pakket kan worden gevolgd. Dit volgnummer wordt gedeeld in de e-mail met verzendbevestiging.
5.2. Verzendkosten en levertijd
Verzending is gratis voor alle bestellingen boven de € 25.- De onderstaande tabel toont de verzendkosten per land en de levertijd voor dat specifieke land. Nederland en België hebben gratis levering bij besteding boven de € 25.- Rest van Europa – € 15,95 – 1-5 werkdagen Alle andere landen (wereldwijd) – € 39,00 – 5-10 werkdagen We streven ernaar uw bestelling te leveren binnen het aantal dagen dat voor uw land wordt weergegeven in de bovenstaande tabel. Soms kunnen leveringen echter langer duren, vooral tijdens drukke verkoopperiodes. Zaterdag en zondag worden niet als werkdagen beschouwd. Als u uw levering niet heeft ontvangen binnen het aantal dagen dat voor uw land in de bovenstaande tabel wordt weergegeven, neem dan contact op met onze klantenservice. Houd er rekening mee dat we niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor vertragingen die het gevolg zijn van postvertragingen
6. Terug
6.1. Herroepingsrecht
U heeft recht op herroeping. Om dit recht uit te oefenen, neemt u contact op met onze klantenservice. Omdat we uw bestelling beginnen te verwerken zodra deze is verzonden, kunnen we de verzending mogelijk niet voorkomen. Uitzonderingen kunnen alleen worden gemaakt als we u nog geen verzendbevestiging hebben gestuurd, dus neem contact met ons op als u uw bestelling wilt annuleren om te zien of er een mogelijkheid is om te annuleren.
6.2 Retourrecht
U hebt het recht om gekochte artikelen zonder opgaaf van reden binnen 30 dagen te retourneren. Gedragen ondergoed mag niet geretourneerd worden. Neem contact op met onze klantenservice. Alle originele verpakkingen met prijzen, labels en hangtags moeten intact zijn. Er mag geen tape worden bevestigd op het product of de verpakking van het artikel. Alle items moeten in een doos worden geretourneerd om hun formulier te beschermen. Retouren die niet aan ons beleid voldoen, worden niet geaccepteerd en worden aan u geretourneerd. Neem voor vragen over uw bestelling, retour of het retourformulier contact op met de klantenservice.

6.3. Restitutie informatie
Als u uw volledige bestelling retourneert, zullen wij deze terugbetalen. Retour verzendkosten voor rekening van de verkoper. Als u een deel van uw bestelling retourneert (dat wil zeggen: een van de drie producten die u hebt gekocht), vergoeden wij u alleen het geretourneerde artikel. Alle vergoedingen worden binnen 7 dagen na de datum van ontvangst van het geretourneerde product (en) betaald. We vergoeden u met dezelfde betaalmethode die u hebt gebruikt om de oorspronkelijke transactie uit te voeren, tenzij we een andere methode met u regelen; voor dergelijke terugbetalingen worden in geen geval kosten in rekening gebracht.
7. Beschadigde of defecte item (s)
Alle item (s) van Textielbedrijf De Arend B.V. hebben een jaar garantie tegen materiaal- en fabricagefouten. Deze garantieperiode kan variëren, afhankelijk van de wettelijke wetgeving van het land waar het item wordt verzonden. Deze garantie dekt productiefouten, maar geen slijtage door regelmatig gebruik. Als u denkt dat u een garantieclaim hebt met betrekking tot een online aankoop, neem dan contact op met de klantenservice. Stuur een e-mail met uw originele bestelnummer, foto’s van de vermoedelijke fout en een korte beschrijving van de claim. Zij zullen beslissen of de schade het gevolg is van een fabricagefout of afwijking van de fabrieksspecificaties. Als ze vaststellen dat je een claim hebt, worden de items terugbetaald.
8. Gebruik van de website
8.1. Fouten, onnauwkeurigheden en weglatingen
Af en toe kan er informatie op onze website staan die typefouten, onnauwkeurigheden of weglatingen bevat die betrekking kunnen hebben op productbeschrijvingen, prijzen, promoties, aanbiedingen, verzendkosten en beschikbaarheid van producten. Wij behouden ons het recht voor om op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving fouten, onnauwkeurigheden of weglatingen te corrigeren; informatie wijzigen of bijwerken; of annuleer bestellingen als enige informatie onnauwkeurig is.8.2. Intellectuele eigendomsrechten
Alle elementen op de website zijn eigendom van of in licentie gegeven aan Textielbedrijf De Arend B.V. en zijn dochterondernemingen. Alle elementen van de website, inclusief (maar niet beperkt tot) het algemene ontwerp en de inhoud, kunnen worden beschermd door auteursrechten, morele rechten, databaserechten, handelsmerken en andere wetten met betrekking tot intellectuele eigendomsrechten. U bent gemachtigd om dit materiaal alleen te gebruiken voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden. U mag kopieën van dit materiaal downloaden, afdrukken en opslaan voor uw eigen persoonlijk, niet-commercieel gebruik. U mag de inhoud niet publiceren, dupliceren, distribueren of anderszins reproduceren aan anderen zonder voorafgaande toestemming van Textielbedrijf De Arend B.V..8.3. Beperking van aansprakelijkheid
Textielbedrijf De Arend B.V. is niet aansprakelijk voor enige indirecte, directe, aanvullende of gevolgschade die kan voortvloeien uit het gebruik of de inhoud van onze website, inclusief schade veroorzaakt door virussen of enige onjuistheid of onvolledigheid van de informatie op de website; de prestaties van de producten; of anderszins ontstaan in verband met het gebruik van deze Algemene Voorwaarden, zelfs als Textielbedrijf De Arend B.V. op de hoogte is gebracht van de mogelijkheid van dergelijke schade.
8.4. Derden
Op onze website kunt u links van derden vinden die u naar websites van derden leiden die niet aan ons zijn gelieerd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor deze links of voor verlies of schade die kan voortvloeien uit het gebruik ervan. Deze websites hebben hun eigen afzonderlijke voorwaarden en privacybeleid. Textielbedrijf De Arend B.V. is niet verantwoordelijk en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en activiteiten van deze websites.
8.5. Invaliditeit
Elke bepaling van de Algemene Voorwaarden wordt afzonderlijk en onafhankelijk van elkaar geïnterpreteerd. Als een bepaling ongeldig, nietig of anderszins niet-afdwingbaar wordt geacht, wordt die bepaling scheidbaar geacht van en heeft geen invloed op de afdwingbaarheid van een van de andere bepalingen van deze Algemene voorwaarden.
8.6. Privacybeleid
Door een bestelling te plaatsen, stemt u ermee in en begrijpt u dat wij uw persoonlijke gegevens kunnen verzamelen, gebruiken, opslaan en verwerken in overeenstemming met ons Privacybeleid.

9. Toepasselijk recht en bevoegde rechtbank
Deze algemene voorwaarden zijn in overeenstemming met de Nederlandse wetgeving. In het geval van een geschil of claim in verband met deze Algemene Voorwaarden, valt dat geschil of claim onder de exclusieve jurisdictie van de Nederlandse rechtbanken.
10. Neem contact op met onze klantenservice als u vragen of opmerkingen hebt over de website of de algemene voorwaarden.
E-mail: Info@gentlemenwear.nl

Bij Gentlemen Wear koop je de hoogste kwaliteit kleding. Online kleding shoppen van T-Shirts tot thermo ondergoed, van badjassen tot boxer-shorts: je vindt het in onze online kledingwinkel.
© Copyright Gentlemen Wear | Website door Click Active Internet en Media
0
  0
  Winkelwagen
  Geen producten in je winkelwagen
   Bereken verzendkosten
   linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram